کانکس مرغداری یکی از انواع های کانکس است که ما کاربرد مزایا ساخت قیمت ویژگی کانکس را مطرح می کنیم. پرورش مرغ یکی از کسب و کارهای پرسود است و میتوان برای شروع این کسب و کار و کاهش هزینهها، از کانکس پرورش مرغ استفاده نمود.
شروع هر کسب و کاری معمولا با کمترین بودجه است، برای شروع کسب و کار پرسود پرورش مرغ نیز استفاده از کانکس پیش ساخته گزینهای اقتصادی محسوب میشود. زیرا سولههای ساختمانی قیمت بالایی دارند و هزینه تعمیر و نگهداری آنها نیز بالاست.
این کانکس اقتصادی و کاربردی است که توضیحات هر بخش را خواهیم داد. امکانات و تجهیزات کانکس، مطابق با نیاز پروژه و درخواست مشتری تعیین میگردد. ابعاد و طرح کانکس نیز میتواند به صورت سفارشی، مطابق نظر خریدار ساخته شود.
امکانات کانکس مرغداری
آیا نگران این هستید که کانکس مرغداری ایمن یا کارآمد نباشد؟ این یک حقیقت است که کانکس مرغوب باید محیطی راحت و بدون استرس را فراهم کند که باعث رشد سریعتر و سالم تر طیور شود. موفقیت یک مرغدار به عوامل مختلفی بستگی دارد، اما اصلی ترین آنها ساختاری است که جوجه ها را در خود جای می دهد.
ایجاد یک سیستم نگهداری خوب در کانکس مرغداری بسیار مهم است. این فضا باید ضد آب باشد تا پرندگان را از شرایط نامطلوب مانند سرما، باران، باد، آفتاب گرم و غیره در امان نگه دارد. یک سوله مرغداری با تهویه مناسب برای کنترل محیط داخل مرغداری حیاتی است.
چند دریچه در سقف کانکس مرغداری به حذف هوای گرم کمک می کند. سقفی با ارتفاع حداقل شش فوت از کف، برای این منظور مناسب است. نتیجه یک فضای مرغداری طراحی شده با کیفیت بالاتر، مرغی است که سریعتر برای فروش آماده می شود.
نکات مهم در سفارش کانکس مرغداری
بنابراین، اولین نتیجه این است که بازده سرمایه بیشتری دریافت خواهید کرد. البته روند کاری هر مرغداری متفاوت است و می توان کارآمدترین کانکس مرغداری را برای نیازهای مختلفی طراحی نمود. در خصوص سفارش این کانکس ها، لازم است که نکات ذیل را در نظر داشته باشید تا بتوانید مطابق با نیازهای طیور خود، بهترین فضا را فراهم کنید.
سفارش انواع کانکس ها با کانکس24
برای استعلام قیمت و خرید انواع کانکس ها با ما تماس بگیرید.
جهت کانکس مرغداری
جایگاه مرغداری باید به گونه ای باشد که محور طولانی در جهت شرقی، غربی باشد. این کار از تابش مستقیم آفتاب بر روی طیور جلوگیری می کند.
اندازه
هر جوجه گوشتی به یک فوت مربع فضای کف تحت سیستم پرورش بستر عمیق نیاز دارد. بنابراین اندازه کانکس مرغداری بستگی به تعداد طیور دارد که باید پرورش داده شوند.
طول
طول کانکس می تواند به هر میزانی باشد. تعداد طیور پرورش یافته و در دسترس بودن زمین، طول مرغداری را تعیین می کند.
⛪امکانات کانکس مرغداری | سیستم نگهداری خوب، تهویه مناسب برای کنترل محیط داخل مرغداری، 100 متری، دوبلکس، تک خوابه، دو خوابه |
💎 ویژگی کانکس مرغداری | حفاظت از زنگ، مقاومت در برابر اسید، ساختار آسان، راندمان بالا، هزینه کمتر |
🔧 تجهیزات ساخت کانکس مرغداری | سیستم تغذیه اصلی، سیستم تابه تغذیه، سیستم نوشیدن نوک پستان، سیستم تهویه، پرده برای پد خنک کننده، سیستم کنترل محیطی |
🧱 مشخصات فنی کانکس مرغداری |
اندازه، طول، عرض، ارتفاع، پایه کانکس، کف کانکس، درها |
💰عوامل موثر بر قیمت | نوع کاربری، ابعاد و متراژ سازه، قیمت آهن آلات |
عرض
فضای باز مرغداری در کشورهای گرمسیری نباید از 22 تا 25 فوت بیشتر باشد تا امکان تهویه و هوادهی کافی در قسمت میانی وجود داشته باشد. کانکس مرغداری عریض تر، این تهویه مناسب را در هوای گرم فراهم نمی کنند.
اگر عرض کانکس بیش از 25 فوت باشد، تهویه پشته در خط وسط سقف، با برآمدگی مناسب ضروری است. هوای گرم و گازهای مضر که سبک تر از هوا هستند، به سمت بالا حرکت می کنند و از طریق تهویه پشته خارج می شوند. در مرغداری های تحت کنترل محیطی، عرض کانکس مرغداری ممکن است حتی 40 فوت یا بیشتر باشد زیرا تهویه با کمک فن های اگزوز کنترل می شود.
ارتفاع
ارتفاع از فونداسیون تا خط سقف باید 6 تا 7 فوت و در مرکز 10 تا 12 فوت باشد. در مورد کانکس ها، ارتفاع با توجه به نوع چیدمان قفس (3 یا 4 طبقه) تعیین می شود.
پایه کانکس
فونداسیون خوب در کانکس مرغداری ، برای جلوگیری از نشت آب به داخل سالن های طیور ضروری است. پی کانکس، باید از بتنی با 1 تا 1.5 فوت زیر سطح و 1 تا 1.5 فوت بالاتر از سطح زمین باشد.
کف کانکس
کف کانکس، باید از بتن و عاری از رطوبت باشد. همچنین باید از هر طرف 1.5 فوت خارج از دیوار کشیده شود تا از مشکلات ورود حیوانات مزاحم جلوگیری شود.
درها
در مورد مرغداری های پر از بستر، باید درب، به بیرون باز باشد. اندازه درب ترجیحاً 6 در 2.5 فوت است. در ورودی کانکس مرغداری ، یک حمام پا باید ساخته شود تا با یک ماده ضد عفونی کننده پر شود.
دیوارهای جانبی
دیوار کناری کانکس، باید 1-1.5 فوت ارتفاع داشته باشد. این دیوار جانبی از طیور در روزهای بارانی یا آب و هوای سرد محافظت می کند و همچنین تهویه کافی را فراهم می کند. در مورد خانه های قفسی، نیازی به دیوار جانبی نیست.
نورپردازی
نور باید در 7-8 فوت بالاتر از سطح زمین تامین شود و باید از سقف آویزان گردد. اگر از لامپ های رشته ای استفاده می شود، فاصله بین دو لامپ 10 فوت است. در مورد چراغ های فلورسنت فاصله روشنایی ها در کانکس مرغداری 15 فوت می باشد.
ساخت کانکس مرغداری
کانکس مرغداری را می توان با روش های مختلف ساخت. کانکس های فلزی با پوشش های مختلف، از رایج ترین آنها خواهند بود. به طور کلی ارتفاع کانکس های طیور بین 2.5 تا 5 متر است. عرض سالن های مرغداری با توجه به چیدمان تجهیزات داخل آن تعیین می شود و با توجه به تهویه نمی تواند خیلی زیاد باشد.
کانکس مرغداری سازه های فولادی، معمولاً با عرض بیشتری ساخته می شوند. اما ویژگی های آنها عمدتا شامل :
- حفاظت از زنگ، مقاومت در برابر اسید، عملکرد عایق خوب.
- ساختار آسان، راندمان بالا، هزینه کمتر، انعطاف پذیری عالی.
- حفاظت از باد، حفاظت از روشنایی و شوک، سازگار با محیط زیست.
سیستم تجهیزات ساخت کانکس مرغداری
- سیستم تغذیه اصلی
- سیستم تابه تغذیه
- سیستم نوشیدن نوک پستان
- سیستم تهویه
- پرده برای پد خنک کننده
- سیستم کنترل محیطی
- سیستم روشنایی
- سیستم پاشش
این تجهیزات ساخت کانکس مرغداری، به طور معمول در تمامی مرغداری ها اعمال می شود، زیرا از ضروریات در سیستم پرورش طیور می باشد.
عوامل موثر بر قیمت کانکس مرغداری
برای اطلاع از قیمت سالنهای پیش ساخته مرغداری بایستی موارد بسیاری را در نظر گرفت. متریال مصرفی، نوع کف سازه، دیوارهها و سقف سالن، تجهیزات داخل کانکس از جمله عواملی هستند که بر روی قیمت تاثیر دارند. برخی از افراد برای کاهش هزینهها از کانکس پرورش مرغ دست دوم استفاده میکنند. در صورتی که میتوان از کانکس ارزان استفاده نموده و هزینهها را کاهش داد.
کانکسهای دست دوم شاید در ابتدای کار هزینه کمتری داشته باشند، اما هزینه تعمیر و نگهداری آنها بالاست. از همین رو برای خرید کانکس پرورش مرغ با کارشناسان فروش تماس گرفته و کانکس دلخواه را متناسب با بودجه، تهیه نمایید. واحد فروش شما را برای انتخاب بهتر راهنمایی میکنند.