| خرید و فروش انواع کانکس
تماس از 7 صبح تا 8 شب

کانکس کارگاهی | قیمت کانکس کارگاه

کانکس کارگاهی

شما در اینجا هستید:

کانکس کارگاهی کاربرد های زیادی دارد برای اسکان کارگران پروژه یا دفتر اداری بسیار کاربردی است.

از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه و ارزان است. برای کارکنانی که در پروژه‌های ساختمانی و عمرانی نیاز به استراحت دارند، از کانکس کارگاهی استفاده می‌کنند. زیرا پروژه‌های کاری پس از مدتی به اتمام می‌رسند و در محلی جدید شروع به کار می‌کنند. از همین رو کانکس‌های پیش ساخته که قابلیت جابجایی دارند برای این مشاغل بسیار مناسب هستند.

کانکس کارگاهی را می‌توان با مشخصات فنی و امکانات دلخواه سفارش داد. متریال مصرفی برای ساخت انواع کانکس کارگاهی دارای بالاترین کیفیت هستند و مقاومت بالایی دارند. از همین رو می‌توان از کانکس‌های کارگاهی، سالیان سال استفاده نمود.

کانکس کارگاهی چیست؟

کانکس کارگاهی یا کانتینر کارگاهی، سازه‌ای قابل حمل است که به منظور استفاده در بخش‌های صنعتی، ساختمانی و سایر کاربردهای مختلف به کار می‌رود.

این سازه‌ها معمولاً از فلز ساخته شده‌اند و از قابلیت حمل و نقل آسان بهره می‌برند. به دلیل مقاومت و ایمنی بالا، کانکس‌های کارگاهی می‌توانند به عنوان فضایی برای کار در شرایط سخت مورد استفاده قرار گیرند.

از دیگر کاربردهای کانکس کارگاهی می‌توان به مسکونی، بازارچه، دفتر کار، کیوسک فروشگاهی، آشپزخانه، آزمایشگاه، ایستگاه‌های پایگاه‌های نظامی و غیره اشاره کرد. همچنین، با توجه به قابلیت‌های ساختاری آن‌ها، کانکس‌های کارگاهی می‌توانند به راحتی برای ترکیب و ایجاد فضاهای بزرگتر نیز استفاده شوند.

مدل های متنوع و انواع کانکس های کارگاهی

کانکس کارگاهی سبک: از کانکس کارگاهی سبک زمانی در پروژه های کوتاه مدت از این سازه پیش ساخته استفاده می کنند.

کانکس کارگاهی سنگین:کانکس کارگاهی سنگین به دلیل مصالح ساختمانی آهن آلات سنگین که در ساخت آن استفاده می‌شود.

کانکس کارگاهی پانل ساندویچی:یکی از ویژگی های این کانکس بدنه ورق از جنس ساندویچ پانل است که در سردترین و گرم ترین مناطق می توان استفاده کرد.

کانکس کارگاهی سایدینگ:اگر شکل و نما کانکس برای شما اهمیت دارد می توان از سایدینگ استفاده کرد.

کانکس کارگاهی چند اتاقه:کانکس کارگاهی برای پروژه های طولانی و کوتاه مدت ساخته می شود که بستگی به تایم پروژه دارد چند اتاقه باشد.

کانکس سرویس بهداشتی کارگاهی:کف کانکس از نوع فایبر گلاس.سرامیک.آلومینیومی آجدار می توان استفاده کرد.لوله های استفاده شده در کانکس از پل اتلین است و تمام امکانات حمام و دستشویی در کانکس طراحی و نصب می شود.

کانکس ۴ متری کارگاهی

کانکس کارگاهی 4 متری، اندازه‌ای است که برای استفاده در محیط‌های کوچک یا به منظور ایجاد فضای کاری کوچک مناسب است. این کانکس‌ها معمولاً از جنس فلز ساخته شده است. ارتفاع این کانکس‌ها نیز معمولاً حدود 2.4 متر است.

کانکس کارگاهی 4 متری به دلیل اندازه کوچک و قابل حملی که دارد، برای استفاده در محل‌هایی مانند کارگاه‌های کوچک، پروژه‌های ساختمانی کوچک، محیط‌های صنعتی و سایر کاربردهای مشابه مناسب است. همچنین، این کانکس‌ها می‌توانند به راحتی جمع و جور شده و به محل‌های دیگر منتقل شوند و برای مدت زمان کوتاهی نیز مورد استفاده قرار گیرند.

کانکس ۶ متری کارگاهی

کانکس کارگاهی 6 متری، یک سازه قابل حمل طراحی شده، برای استفاده در محیط‌های صنعتی، ساختمانی و دیگر کاربردهای مشابه است. این نوع کانکس، ابعاد حدود 6 متر در 2.4 متر را داراست و ارتفاع آن نیز معمولاً حدود 2.4 متر است.

کانکس ۸ متری کارگاهی

کانکس کارگاهی 8 متری معمولاً از جنس فلز ساخته شده. و دارای ویژگی‌هایی مانند مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی و قابلیت حمل و نقل آسانی هستند. کانکس کارگاهی 8 متری، به دلیل اندازه وسیع‌تر نسبت به کانکس‌های کوچکتر، برای استفاده در کارگاه‌های بزرگتر و محیط‌های نظامی استفاده می شوند.

کانکس ۱۰ متری کارگاهی

 کانکس کارگاهی ۱۰ متری ساخته شده از فلز، به دلیل مزایایی که برای کاربران فراهم می‌کند، از جمله مقاومت بالا، ایمنی، نصب و حمل آسان، دوام بالا، قابلیت تعمیر و نگهداری و قابلیت انعطاف پذیری، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کانکس ۱۲ متری کارگاهی

کانکس ۱۲ متری به عنوان یک محصول کارگاهی قابل استفاده است. این نوع کانکس‌ها عموماً برای استفاده در صنایع و سایر محیط‌های صنعتی طراحی شده‌اند و برای موقعیت‌هایی که نیاز به فضای بزرگ‌تری دارید مناسب هستند. با توجه به اینکه اندازه آن حدود ۱۲ متر مربع است، می‌توانید از آن به عنوان کارگاه، انبار، پروژه‌های موقت و … استفاده کنید. همچنین، این نوع کانکس‌ها به راحتی قابل جابجایی هستند و می‌توانید آن‌ها را به محل دیگری منتقل کنید.

سفارش انواع کانکس ها با کانکس24

برای استعلام قیمت و خرید انواع کانکس ها با ما تماس بگیرید.

نحوه خرید کانکس کارگاهی

برای خرید کانکس کارگاهی اول باید به متراژ.جنس بدنه استفاده شده.امکانات داخلی کانکس توجه کرد و فاکتور خرید را داشته باشیم.

راهنمای خرید انواع کانکس کارگاهی با کم ترین قیمت و بالا ترین کیفیت در سال جدید

آیا تا به حال در مورد کانکس کارگاهی چیزی شنیده اید؟ اگر جزو آن دسته از مهندسانی هستید که باید بر روی پروژه های خارج از شهر کار کنید و به هتل یا خوابگاهی برای اسکان پرسنل خود دسترسی ندارید، استفاده از کانکس های کارگاهی انتخاب مناسبی برای شما می باشد. این نوع کانکس ها یکی از ساده ترین کیوسک هایی هستند که از پیش ساخته شده اند و کاربرد های بسیار زیادی در کار های ساختمانی و راه سازی دارند. به طور کلی، کانکس کارگاهی، انواع متفاوتی دارند و از متریال های محکمی ساخته شده اند؛ بنابراین مقاومت بسیار بالایی در برابر تغییرات محیطی و شرایط آب و هوایی از خود نشان می دهند. از این کانکس ها در همه کارگاه های ساختمانی، معادن و پروژه های راه سازی استفاده می شود.

قیمت انواع کانکس های کارگری و کارگاهی

کانکس کارگاهی چه نوع سازه ای است؟

در پروژه ها و ساخت و ساز های ساختمانی و همچنین در فعالیت های عمرانی، بیش تر به چهار دلیل عمده از این سازه ها استفاده می کنند.

۱• به دلیل این که پروژه های ساختمانی از شهر ها و محل زندگی کارگران دور است و امکان اسکان کارگران در خوابگاه و یا هتل وجود ندارد. به عنوان مثال در پروژه هایی مثل راه سازی و یا سد سازی که در خارج از شهر اجرا می شوند، از این کانکس ها استفاده خواهد شد.

۲• از انواع کانکس کارگاهی می توان در زمان ساخت و ساز های ساختمانی و تا پیشرفت کردن پروژه های محلی به عنوان دفاتر مهندسین و یا اتاق های ناظرین پروژه استفاده کرد. همچنین از کانکس های کارگاهی برای اتاق های اسکان و یا استراحت پرسنل و کارکنان استفاده می شود.
۳• ساختن اتاق و کانکس ها با استفاده از مصالح بنایی بسیار مشکل است و زمان زیادی را تلف می کند، همچنین هزینه های زیادی به همراه دارد.
۴• انواع کانکس کارگاهی را به راحتی می توان جا به جا کرد و پس از اتمام کار آن ها را فروخت.

مشخصات فنی انواع کیوسک های سبک و سنگین

کاربرد کانکس های کارگاهی

کانکس های کارگری و یا کارگاهی، کاربرد های بسیار زیاد و متنوعی در صنعت دارند. از مهم ترین کاربرد های این کانکس ها می توان به موارد زیر اشاره کرد‌.

  قیمت کانکس مرغداری

۱• در پروژه ها و طرح های راه سازی و راهداری
۲• اسکان موقت پرسنل و کارگران
۳• استفاده در مناطق گرم جنوبی و یا پروژه های شرکت های پتروشیمی و نفتی
۴• استفاده از انواع کانکس کارگاهی در پروژه ها و طراح های معدن سازی و حفاری

جدید ترین کانکس های کارگاهی در سال ۱۴۰۰

مدل های متنوع و انواع کانکس های کارگاهی

کانکس های کارگاهی سبک: از کانکس های کارگاهی سبک زمانی استفاده می شود که می خواهند پروژه های کوتاه مدتی را راه اندازی کنند.

کانکس های کارگاهی سنگین: در ساخت کانکس کارگاهی سنگین از مصالح ساختمانی و آهن آلات سنگین استفاده می‌شود، به همین دلیل به این نام مشهور شده اند.

کانکس های کارگاهی پانل ساندویچی: یکی از ویژگی های این کانکس این است که بدنه آن ها از جنس ورق های ساندویچ پانل است که در سردترین و گرم ترین مناطق می توان از آن ها استفاده کرد.

کانکس های کارگاهی سایدینگ: اگر شکل و نما کانکس برای شما اهمیت دارد می توان از سایدینگ استفاده کنید.

کانکس های کارگاهی چند اتاقه: کانکس کارگاهی برای پروژه های طولانی و کوتاه مدت ساخته می شود که بستگی به تایم پروژه دارد چند اتاقه باشد.

کانکس سرویس بهداشتی کارگاهی: برای کف کانکس از نوع فایبر گلاس، سرامیک، آلومینیومی آجدار می توان استفاده کرد. لوله های استفاده شده در این کانکس از پل اتلین است و تمام امکانات حمام و دستشویی در کانکس طراحی و نصب می شود.

کانکس کارگاهی از نوع سبک

در بعضی از مواقع خریداران و مهندسان به دنبال کانکس های موقتی هستند که بتوانند فقط برای یک مدت زمان کوتاه از آن ها استفاده کنند‌. همچنین در برخی مواقع افراد به دنبال کیوسک هایی می گردند که ارزان قیمت بوده و ظرفیت اسکان پرسنل و کارگران را برای چند ماه داشته باشند. در این جور موارد، مهندسان به سراغ کانکس های کارگاهی سبک می روند. به طور کلی کانکس کارگاهی ها را پس از پایان یافتن پروژه نمی توان برای اسکان پرسنل به کار برد و باید آن ها را به مکان دیگری انتقال داد یا آن ها را به صورت دست دوم فروخت. به همین دلیل استفاده از کانکس های سبک بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه است. در ساختار این کانکس ها از متریال های سبکی استفاده شده است و تا دو سال می توان به خوبی از آن ها استفاده کرد. البته اگر از این کانکس ها به خوبی نگهداری شود، تا چندین سال هم می توان از آن ها استفاده کرد.

بهترین و با کیفیت ترین کانکس کارگاهی

مشخصات فنی کانکس های کارگاهی سبک

شاسی این مدل از کانکس های کارگاهی، از تیر آهن های سنگین با نمره 14 ذوب آهن ساخته شده اند و دارای اسکلتی از جنس پروفیل با ابعاد ۴۰× ۴۰ سانتی متر می باشند. این مصالح و شاسی ها با ضخامتی به اندازه 1.15 میلی متر با استفاده از جوش ممتد به همدیگر وصل شده اند. کف کار این کانکس ها از تخته هایی نئوپانی با ضخامتی به اندازه 16 میلی متر ساخته شده است که دارای کفپوش های پی وی سی با طرح پارکت می باشند. پوشش خارجی بدنه این نوع از کانکس کارگاهی و سقف آن ها از جنس ورق های فولادی گالوانیزه شده است که با ضخامت حدودا 30% میلی متر برش خورده اند و با رنگ های الکترواستاتیک، رنگ آمیزی شده اند.

  • ساختار داخلی و بیرونی کانکس های کارگاهی سبک

این کانکس ها دو عدد پنجره دارند که به صورت تک جداره و از جنس آلومینیومی است و به شکل کشویی ساخته شده است. همچنین درب کانکس های سبک از نوع تک جداره هستند و از ورقه های آلومینیوم ساخته شده اند؛ از طرفی دیوار پوش های داخلی آن از جنس پی وی سی است. دیوار پوش های این نوع از کانکس کارگاهی قابل شستشو هستند و شبکه های سیم کشی این سازه ها برای اتصالات برق و تلفن به شکل روکار و با داکت های استاندارد راه اندازی شده است. همچنین داخل این سازه ها کلید، پریز و همچنین چراغ های روشنایی به صورت داخلی و بیرونی قرار گرفته است که به یک فیوز مینیاتوری متصل هستند.

مشخصات فنی و ویژگی های مهم کانکس های کارگری سبک

کانکس کارگاهی سنگین

این نوع از کانکس های کارگاهی از مصالح بسیار با کیفیت و مقاومی ساخته می شوند و به علت استفاده از آهن آلات سنگین در ساخت آن ها، به کانکس های کارگاهی سنگین مشهور شده اند. برای کارگاه های بلند مدت و یا پیمانکاری که کار طولانی و پیوسته انجام می دهد این کانکس بسیار لازم و ضروری است؛ زیرا یک بار امکانات لازم و دلخواه را انجام می دهند و تا سال ها کانکس را استفاده می کنند. این کانکس ظاهر ساده و مقاوم دارد که فاکتور و امکانات لازم را انجام می دهند.

مشخصات فنی کانکس کارگاهی سنگین
شاسی این کانکس ها از تیر آهن های بسیار سنگین و با نمره 16 ذوب آهن می باشد. اسکلت آن ها از جنس پروفیل های بسیار سنگین و در ابعاد ۴۰× ۴۰ سانتی متر خواهد بود که با ضخامتی به اندازه 2 میلی متر با استفاده از جوش های ممتد به همدیگر متصل شده اند. کف کانکس های کارگاهی سنگین از جنس تخته هایی ضد آب و با ضخامت حدودا 18 میلی متر است که به همراه کفپوش های پی وی سی با طرح پارکت نصب می شوند. پوشش خارجی بدنه کانکس کارگاهی سنگین از ورقه های فولادی گالوانیزه شده، ساخته شده اند، همچنین سقف این سازه ها نیز از جنس همین ورقه ها می باشد. بدنه ها و سقف فولادی این کانکس ها ضخامتی به اندازه 50 میلی متر دارند و با رنگ الکترواستاتیک رنگ آمیزی شده اند.

  • نمای داخلی و خارجی کانکس های کارگاهی سنگین

انواع کانکس کارگاهی سنگین دو عدد پنجره دارند که به صورت دو جداره و از جنس یو پی وی سی ساخته شده اند. درب این سازه ها از نوع تک جداره و از جنس آلومینیوم سنگین است و دیوار پوش های داخلی آن از جنس پی وی سی است. پی وی سی های به کار رفته در دیوار پوش های این کانکس ها از نوع روکش دار و با قابلیت شستشو می باشد. دیوار پوش های کانکس کارگاهی سنگین دارای طرح های مختلف چوبی و یا کاغذ دیواری است. سیستم های سیم کشی این کانکس ها برای جریانات برق و اتصالات تلفن به شکل روکار و به صورت استاندارد نصب شده است که دارای کلید می باشند. همچنین این کانکس ها دارای پریز و چراغ های روشنایی به صورت داخلی و بیرونی می باشند که این چراغ ها به یک فیوز مینیاتوری وصل شده اند.

کانکس های کارگاهی از نوع ساندویچ پانل

در بعضی از مواقع مهندسان مجبور هستند که در مناطق خیلی سرد و یا خیلی گرم کار کنند؛ در این شرایط انتخاب کانکس های سنگین و سبک انتخاب مناسبی نیست و خریداران باید کانکس های ساندویچ پنل را خریداری کنند. به طور کلی بدنه های این کانکس ها مثل یخچال می باشد و در جداره آن ها عایق هایی از جنس پلی اورتان قرار گرفته است. این نوع از کانکس کارگاهی بسیار ماندگار هستند و طول عمر بالایی دارند، همچنین تبادل حرارتی کمی با محیط اطراف خود خواهند داشت. در نتیجه گرما و سرمای محیط نمی تواند به این کانکس ها وارد و یا خارج شود. مصالح اصلی به کار برده شده در این کانکس ها از نوع ساندویچ پانل است که به شکل پیش فرض، دیواره و سقف همه آن ها حدودا 4 سانتی متری می باشد. البته در شرایط محیطی و آب و هوایی سخت و دشوار می توان این کانکس کارگاهی را با ضخامت هایی به اندازه 6 تا 8 سانتی متر برای عایق بندی بهتر تهیه کرد.

  کانکس باغی

کاربرد کانکس های ساندویچ پنل

مشخصات فنی کانکس های کارگاهی ساندویچ پنل

شاسی های به کار رفته در ساختار این کانکس ها از جنس تیر آهن های سنگین با نمره 16 ذوب آهن است که به شکل دور کلاف ساخته شده اند. اسکلت کانکس کارگاهی ساندویچ پنل، از جنس پروفیل و یا ناودان است که در ابعادی به اندازه 40× 40 سانتی متر و با ضخامتی به اندازه 2 میلی متری با استفاده از جوش های ممتد به همدیگر چسبیده شده اند. کف کار این کانکس ها معمولا از تخته های ضد آب ساخته شده است و دارای ضخامت 16 میلی متری می باشد. در کف کار کانکس های ساندویچ پنل کفپوش های پی وی سی از نوع پشت نمد و با طرح پارکت نصب شده است.

  • مشخصات فتی اجزای داخلی کانکس کارگاهی ساندویچ پنل

سقف این کانکس ها به همراه پوشش خارجی بدنه آن ها از عایق هایی از جنس پلی اورتان و چگالی 40 ساخته شده است که با ضخامت تقریبی 4 سانتی متری به شکل تزریقی تهیه شده اند. در پوشش خارجی این کانکس ها دو تا پنجره از نوع دو جداره و با جنس پی وی سی کار گذاشته شده است، البته درب کانکس ساندویچ پنل هم از نوع پی وی سی می باشد. دیوار پوش های داخلی این مدل از کانکس کارگاهی هم از جنس پی وی سی با قابلیت شستشو ساخته می شود که روکش دار شده است. سیستم های سیم کشی این سازه ها جریان برق و تلفن را به شکل روکار و به وسیله داکت های استاندارد به خوبی انتقال می دهند. در داخل این کانکس ها کلید، پریز و چراغ های روشنایی وجود دارد که به وسیله فیوز مینیاتوری کنترل می شوند.

کانکس کارگاهی سایدینگ

کانکس های کارگاهی سایدینگ، همان کانکس های طرح کلبه ای هستند که از نظر شکل ظاهری مشابه آلاچیق ها و کلبه ها ساخته می شوند. سقف این کانکس ها را با ورق های رنگی کار کرده اند که دارای طرح های سفالی است و بدنه آن ها طرح های افقی دارد؛ علت نامگذاری این کانکس ها هم همین می باشد. از طرفی به این مدل از کانکس کارگاهی، کانکس کانادایی هم گفته می شود؛ چون که ویلا های موجود در کشور کانادا دارای خطوط افقی می باشند. همچنین این کانکس ها را به دلیل مقاومت بالایی که در برابر شرایط محیطی دارند برای مصارف اداری و اقامتی به کار می برند.

خرید کانکس های کارگاهی از نوع ساندویچ پنل و سنگین

مزایای استفاده از کانکس کارگاهی مدل سایدینگ

۱• شکل ظاهری زیبا
۲• مقاومت بالای کانکس نسبت به کانکس های کارگاهی معمولی
۳• این کانکس عایق خوبی برای جریان هوا است و به صورت دو جداره ساخته می شود.
۴• ارتفاع کانکس های کارگاهی سایدینگ بلند تر از سازه های معمولی است.
۵• این سازه ها در برابر زلزله مقاوم هستند و به راحتی می توان آن ها را جا به جا کرد.

جا به جا کردن کانکس های کارگاهی بزرگ با جرثقیل

قیمت انواع کانکس کارگاهی

قیمت انواع کانکس های کارگاهی به عواملی مثل نوع کانکس، ابعاد آن، نوع متریال و مصالح به کار برده شده در آن ها و کاربردی که دارد، وابسته است. به طور کلی، کانکس هایی که ابعاد بزرگ تری دارند به خاطر این که مصالح بیش تری در ساخت آن ها به کار رفته است، گران تر از بقیه سازه ها هستند. از طرفی قیمت این کانکس ها متناسب با سبک و سنگین بودن آن ها هم تغییر می کند‌. به این نکته توجه کنید که کانکس کارگاهی سنگین را بیش تر در پروژه های عمرانی و کیوسک های سبک تر را برای طرح های راه سازی و معدن استفاده می کنند.
یکی از عواملی که بر روی قیمت این سازه ها اثر می گذارد طول مدت زمان پروژه است؛ مثلا اگر بخواهید برای طولانی مدت بر روی یک پروژه کار کنید مسلما باید کانکس هایی بخرید که با مصالح محکم تر ساخته شده اند. در نتیجه هزینه بیش تری هم باید برای این کانکس ها بدهید. همچنین چند اتاقه بودن و چند طبقه بودن کانکس کارگاهی هم بر روی قیمت آن تاثیر گذار است. کانکس های کارگاهی را می توان به صورت تک خوابه تا چند خوابه، یک طبقه تا دو طبقه و یا دو قلو ساخت. قیمت کانکس های چند طبقه و چند اتاقه، گران تر از کانکس های تک اتاقه می باشد.

جا به جا کردن کانکس های کارگاهی بزرگ با جرثقیل

نوع اتصالات کانکس کارگری

در اتصال و اجرا کانکس این وسایل و مراحل باید انجام شود:

قیرپاشی: این کار را برای جلوگیری کردن از نفوذ رطوبت و همچنین حمله حشرات به زیر کانکس های کارگاهی انجام می دهند و لازم است دو مرتبه انجام بگیرد.

ورق خمکاری: در شاسی ها و همچنین در اسکلت های این سازه ها از ورق های خمکاری استفاده می کنند تا بتوانند مقاومت و استحکام کانکس کارگاهی را افزایش بدهند تا از آن ها به مدت چند سال استفاده کنند. اگر می خواهید برای مدت زمان طولانی یک پروژه را در خارج از شهر مدیریت کنید، حتما به ورقه های خمکاری به کار رفته در کانکس مورد نظر خود توجه کنید.

کف کانکس: برای ساختن کف انواع کانکس های کارگاهی باید از تخته هایی در پوشش بستری آن استفاده کرد؛ این تخته ها خاصیت ضد آبی دارند.

دیواره: پوشش سقف و همچنین دیواره های داخلی کانکس کارگاهی از جنس پی وی سی می‌باشد. پی وی سی های به کار رفته در دیواره این کانکس ها خاصیت ضد آبی دارند و هر وقتی که لازم باشد می‌ توان آن ها را شست.

درب و پنجره کانکس کارگری: درب های این کانکس ها به صورت تک جداره و پنجره های آن به صورت دو جداره می باشد. درب و پنجره این سازه ها را از جنس آلومینیوم و به صورت یو پی وی سی می سازند. همچنین خریداران متناسب با کار خودشان می توانند درب های انواع کانکس کارگاهی را از نوع ضد سرقت بسازند و برای آن ها حفاظ بگذارند.

تاسیسات برق – تلفن: برای استفاده از انرژی برق در این کانکس ها از شبکه های سیم کشی روکار و از داکت های استاندارد کمک گرفته می شود. همچنین در داخل این کانکس ها از پریز های برق، کلید و فیوز های مینیاتوری استفاده می شود. فیوز های مینیاتوری می توانند قدرت و انرژی برق انتقالی را به خوبی کنترل کنند. با استفاده از این شبکه ها می توان در کانکس های کارگاهی کولر اسپلیت و گازی جاسازی کرد.

  کانکس پانلی آزمایشگاهی

 

⛪ انواع کانکس های کارگاهی کانکس کارگاهی سبک، کانکس کارگاهی سنگین، کانکس کارگاهی پانل ساندویچی، کانکس سرویس بهداشتی کارگاهی، کانکس کارگاهی چند اتاقه
💎 متراژ کانکس کارگاهی کانکس ۴ متری کارگاهی، کانکس ۶ متری کارگاهی، کانکس ۸ متری کارگاهی، کانکس ۱۰ متری کارگاهی، کانکس ۱۲ متری کارگاهی
🔧 ابعاد کانکس کارگاهی ابعاد ۲/۴× ۶
 🧱 کاربرد کانکس های کارگاهی در پروژه ها و طرح های راه سازی و راهداری، اسکان موقت پرسنل و کارگران
 💰 نحوه خرید کانکس کارگاهی برای خرید کانکس کارگاهی اول باید به متراژ، جنس بدنه استفاده شده، امکانات داخلی کانکس توجه کرد و فاکتور خرید را داشته باشیم.

 

ابعاد کانکس کارگاهی: در طراحی کردن و ساختن کانکس های کارگاهی هیچ گونه محدودیتی وجود نخواهد داشت و مهندسان می توانند متناسب با نیاز خودشان این کانکس ها را در هر ابعادی بسازند. البته ابعاد ۲/۴× ۶ جزو اندازه هایی هست که همه کاربران می پسندند.

فواید و مزایای استفاده از کانکس های کارگاهی

مهمترین مزایای کانکس کارگاهی

این کانکس مزایا زیادی دارد که چند نمونه از را ما در این مقاله خواهیم گفت:

کم هزینه بودن: ساختن کانکس های کارگاهی نسبت به بقیه سازه های ساختمانی به صرفه تر و کم هزینه تر است. به همین دلیل هم در این شرایط نامناسب اقتصادی کشور، خرید کانکس های کارگاهی برای پیش بردن پروژه های ساختمانی بهترین انتخاب است. همچنین مصالح به کار رفته در ساخت انواع کانکس کارگاهی مناسب تر خواهد بود‌.

صرفه جویی در زمان ساخت: زمان و وقت، یکی از مهم ترین ارکان در پیشرفت پروژه های مهندسی است و باید به آن توجه کرد‌. در مورد پروژه هایی که در خارج از شهر قرار دارند و افراد به خوابگاه ها هیچ گونه دسترسی ندارند، ساختن اتاق ها و فضا هایی برای اسکان پرسنل بسیار زمان بر خواهد بود. به همین دلیل خریداری کردن کانکس های کارگاهی انتخاب مناسبی می باشد. کانکس های کارگاهی را با بهترین مصالح در کوتاه ترین زمان ممکن می سازند.

جلوگیری از هدر رفتن انرژی: در ساختن انواع کانکس کارگاهی، همه بدنه آن ها از جنس عایق حرارتی ساخته شده است و این موضوع باعث می‌ شود تا از ورود شدن و یا خروج انرژی در فصل های سرد و گرم جلوگیری شود.

قابلیت جابجایی در کانکس های کارگری: با استفاده از کانکس های کارگاهی می‌ توان پس از تمام شدن پروژه و طرح ها، آن ها را به راحتی برای اجرای پروژه های بعدی، جا به جا کرد و در مکان های دیگری از آن ها استفاده کرد.

مقاوم در برابر حوادث غیرمترقبه: انواع کانکس کارگاهی در مقابل حوادثی مثل زلزله، سیل و یا آتش سوزی از استحکام بسیار بالایی برخوردار می باشند.

فواید خریداری کردن کانکس های کارگاهی دست دوم

کانکس های کارگاهی کار کرده و یا دست دوم

در بعضی از مواقع با تمام شدن پروژه ها و عملیات های عمرانی و یا ساختمانی، کانکس هایی که برای اسکان کارگران و پرسنل ساخته شده بودند، بدون استفاده باقی می مانند. در این شرایط می توان انواع کانکس کارگاهی را به عنوان کانکس های دست دوم به فروش رساند. حتی برخی از مهندسان برای کم کردن هزینه های خودشان از همان ابتدا به خرید کانکس های کارگاهی دست دوم می پردازند. 

  • قیمت کانکس های کارگاهی دست دوم

به طور کلی قیمت کانکس های دست دوم نسبت به سازه های نو کم تر می باشد اما قیمت این کانکس ها به سالم بودن آن ها و مدت زمانی که از آن ها استفاده شده است، بستگی دارد. البته ارزش این سازه ها را  باید کارشناسان فنی مشخص کنند. به طور معمول اگر کانکس کارگاهی بالای 90 درصد سالم باشد و کم تر از 2 سال ساخته شده باشد، تقریبا 30 درصد از قیمت اولیه آن کم می شود‌.

طول عمر بالای کانکس های کارگاهی

نحوه جا به‌ جا کردن کانکس های کارگاهی

کانکس های کارگاهی را در هر شرایطی می توان جا به جا کرد و مکان آن ها را تغییر داد. برای این کار از جرثقیل هایی استفاده می شود که می توانند وزن کانکس مورد نظر را تحمل کرده و آن را جا به جا کنند. از طرفی باید برای این کار مجوز حمل ترافیک بگیرید؛ البته مجوز حمل برای نوعی از کانکس کارگاهی صادر می شود که عرض آن ها بیش تر از ۲.۴۰ متر باشد.
کانکس های کارگاهی را در ابعادی می سازند که بتوان آن ها را به راحتی بر روی تریلی حمل کرد اما باز هم برای  حمل کانکس های بزرگ تر باید مجوز گرفت.

طول عمر کانکس های کارگاهی
طول عمر انواع کانکس های کارگاهی به جنس مصالح به کار رفته در آن ها بستگی دارد. اما مهم ترین چیزی که طول عمر این سازه ها را افزایش می دهد، طریقه استفاده افراد از آن هد می باشد.

ابعاد و اندازه کانکس کارگاهی و کارگری

ابعاد و اندازه کانکس کارگاهی و کارگری

نوع سیستم های گرمایشی و سرمایشی در کانکس های کارگاهی
افراد برای خنک‌ کردن انواع کانکس های کارگاهی خود می توانند از کولر های اسپیلت و کولر آبی استفاده کنند. همچنین برای گرم کردن این سازه ها می توان از بخاری، پکیج و یا رادیاتور استفاده کرد. حتی در مواردی برای گرم نگه داشتن این کانکس ها از سیستم های گرمایشی کف یا هیتر استفاده می شود‌.

آیا انواع کانکس کارگاهی نیاز به فونداسیون دارند؟
خیر؛ این کانکس ها برای کار خود به  هیچ گونه فونداسیونی احتیاحی ندارند و یک سکوی حدودا ۴۰ سانتی‌ متری با مصالحی مثل بلوک های سیمانی و یا ملات سیمانی برای کار آن ها کافی می باشد. اما اگر سکو زدن برای پرسنل سخت است می توانند یک سطح صاف را جایگزین سکو کنند‌.

نحوه خرید و سفارش انواع کانکس کارگری

نحوه خرید کانکس کارگاهی

برای خرید کانکس کارگاهی اول باید به متراژ، جنس بدنه استفاده شده، امکانات داخلی کانکس توجه کرد و فاکتور خرید را داشته باشیم. اما برای اطلاع از قیمت ها و خرید کانکس به شماره تلفن …تماس حاصل فرمایید.

سخن پایانی

اگر می خواهید پروژه ای را شروع کنید، بهتر است انواع کانکس های کارگاه را قبل از شروع ساخت و ساز خود، خریداری کنید و پس از مدتی با اضافه تر شدن کارگران بیش تر، تعداد کانکس کارگاهی را افزایش بدهید اگر نگران این هستید که پس از اتمام کار خود باید با این کانکس ها چکار کنید، استرس نداشته باشید. شما پس از به پایان رسیدن کار خود می توانید این سازه ها را به عنوان کانکس دست دوم و کار کرده بفروشید. کانکس کارگاهی کاربرد های زیادی دارد و برای اسکان کارگران پروژه یا دفتر اداری مورد استفاده قرار می گیرد. این سازه ها از نظر قیمت بسیار مقرون به صرفه و ارزان هستند و شما می توانید آن ها را از مجموعه ما خریداری کنید. ما انواع کانکس کارگاهی را با کم ترین قیمت و بهترین کیفیت به بازار عرضه می کنیم.

 

کانکس 24

کانکس 24

کانکس 24 تولید کننده و فروشنده انواع کانکس ها در کل ایران و خاورمیانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای اطلاع از قیمت کانکس و سفارش کانکس تماس بگیرید.